Call me

Bliv ringet op - hør mere om hvad Steel Products kan gøre for din virksomhed.

Navn(*)
Please let us know your name.

firma

Tlf.nr.(*)
Indtast venligst tlf.nr.

kundecases

Kundecases

Procesindustrien

Vi har konverteret emner, som tidligere blev fremstillet af støbegods, bearbejdet af massivt materiale, eller opsvejste konstruktioner, til dybtrukne komponenter med meget reduceret efterbearbejdning. Til vores udstyr, som bruges til fremstilling af fødevarer, er det vigtigt med rengøringsvenlige overflader – dette opnår vi til fulde med dybtrukne emner. Samtidigt har vi opnået en omkostningsreduktion på grund af den mindre materialeandel.


Landbrugsektoren

Ved at konvertere komponenter fra støbegods til plademateriale har vi opnået en vægtbesparelse på slutproduktet på i alt 500kg, som har betydet reduceret brændstofforbrug samt at jordbundsbelastningen er blevet mindre. Det er værdiskabelse på økonomi og miljø.


Transport

Med rullede komponenter har vi opnået en stor materialebesparelse på komponenter, som vi tidligere enten fik fremstillet som støbte eller smedede komponenter. Udover den direkte omkostningsvirkning har denne vægtbesparelse lettet vores arbejde med at overholde nutidens emissionsnormer. Derudover har de rullede komponenter gode balanceegenskaber, hvilket betyder reduceret slid på lejet.


Vedvarende energi

I en forholdsvis ny branche som vores er der masser af optimeringsmuligheder. Vores tankegang har hidtil været meget traditionel, og derfor var vi ikke opmærksomme på mulighederne med dybtrukne komponenter. Eksempelvis havde vi et produkt, som bestod af flere sammensvejste komponenter, men ved hjælp af dybtræk får vi nu emnet fremstillet som én komponent uden svejsning. Dette har givet en stærkere konstruktion, som kan fremstilles med reduceret godstykkelse, hvilket giver en vægtbesparelse.

Sales contact

Jørn Hvidbjerg
Sales


Phone: +45 40 10 11 50
jhv@steelproducts.dk
LinkedIn

jorn hvidbjerg

Kunde cases:

Dybtræk

Rulning

Dybtræk/svejsning/bearbejdning