Call me

Bliv ringet op - hør mere om hvad Steel Products kan gøre for din virksomhed.

Navn(*)
Please let us know your name.

firma

Tlf.nr.(*)
Indtast venligst tlf.nr.

alu1

Varmtpresset aluminium

Steel Products tilbyder varmpressede aluminium komponenter fra Brawo Brassworking – en af Europas førende producenter på dette felt.


Den store maskinpark bestående af pressere og bearbejdningscentre sikrer en ensartet produktion med en kapacitet på ca. 200 ton pr. dag.

Med varmpressede aluminiumskomponenter opnås høje mekaniske egenskaber og overflader, samt har varmtpresset aluminium mindre porøsitet og bedre overflader end støbegods aluminium.

Med en efterfølgende mekanisk bearbejdning er selv meget komplicerede former og tolerancer mulige.  

Kundespecifikke emner

Brawo Brassworking producerer kundespecifikke emner som kan omfatte varmpresning, bearbejdning, varmebehandlingoverfladebehandling og montage.

Konstant høj kvalitet

Brawo Brassworking har "In-House" fremstilling af alle presse-, afgratnings- og bearbejdningsværktøjer og fiksturer. Alle processser er baseret på en omfattende knowhow og en konstant fokus på udvikling. Der anvendes state-of-the-art udstyr, der styrker produktionsprocessen. Samtidig muliggør det produktion af både små og store volumener med en konstant høj kvalitet.

Dokumentation

Brawo Brassworking er certificeret jf. ISO 9001:2000 og er også i stand til at levere dokumentation i henhold til ISO/TS 16949 og herunder særligt PPAP, PFMEA og MSA.

Brug vores viden

Tag en snak med Steel Products a/s om dine ønsker og krav, og hør om vores løsninger.
Kontakt os på tlf. 7626 1260.

Varmpresset aluminium

Sales contact

Mads Bonnichsen
Area Sales Manager


Phone: +45 7626 1258

mbo@steelproducts.dk

linkedin.com/pub/mads-bonnichsen/7/b2b/44

mads bonichsen

Kunde cases:

alu2