Call me

Bliv ringet op - hør mere om hvad Steel Products kan gøre for din virksomhed.

Navn(*)
Please let us know your name.

firma

Tlf.nr.(*)
Indtast venligst tlf.nr.

Rulning

Koldformningsproces, hvor man former
konventionelt stål.

Udgangsmaterialet er oftest plademateriale og under en roterende proces omformes materialet for at frembringe den ønskede form.

Ved rulning er det muligt at fremstille komponenter med en meget stor ensartethed på overfladen og dermed opnå en finere overfladekvalitet end for overflader fremstillet ved spåntagende bearbejdning. Da plademateriale er et homogent materiale, har denne proces en fordel frem for støbte komponenter.

Rullede pladekomponenter har en stor styrke med et forholdsvist mindre materialeforbrug, hvilket betyder en direkte vægtbesparelse.

Rullede pladekomponenter har grundet det homogene udgangsmateriale samt den roterende proces også mindre ubalance end eksempelvis pressede og støbte komponenter.

Rulning kan kombineres med dybtræk og stans således at de rullede komponenter kan have forskellige form og hulbilleder.

Komponent-eksempel

Typiske produkter er komponenter til remtransmission og vibrationsdæmpning. Produkterne leveres i stor stil til producenter af landbrugsmaskiner som indbygger kileremskiver og spænderuller i produktionen af mejetærskere, traktorer og andre landbrugsredskaber. Derudover leveres produkterne også til producenter af lastbiler som bruger remskiver med Poly-V profiler og svingningsdæmperhuse til lastbilernes motorer.

Koldformning og rulning – et stærkt alternativ til støbning eller svejsning.

Se mere under Innovation Center >>

Sales contact

Stephan Kirk
Sales Manager


Phone: +45 40 10 11 53
ski@steelproducts.dk
LinkedIn

stephan kirk

Kunde cases:

Dybtræk

Rulning

Dybtræk/svejsning/bearbejdning