Call me

Bliv ringet op - hør mere om hvad Steel Products kan gøre for din virksomhed.

Navn(*)
Please let us know your name.

firma

Tlf.nr.(*)
Indtast venligst tlf.nr.

firmaprofil

Steel Products

Virksomheden blev etableret i juli 1983. Aktiviteterne var her salg af smede- og præcisionsstøbegods på agenturbasis i Skandinavien, England samt Frankrig.


Stærke samarbejdspartnere

Steel Products indgik i 1983 et samarbejde med Aage Østergaard A/S. Denne virksomhed producerede pladebearbejdede komponenter til metalindustrien. I 1994 kom også virksomheden Scan Press a/s til som partner. Som en del af en ny strategi blev selskaberne Aage Østergaard A/S og Scan Press a/s i 2012 fusioneret og fra dette tidspunkt kendt under navnet AAOsteel.

Agenturvirksomhed

Aktiviteterne inden for især agenturvirksomhed er vokset kraftigt gennem de seneste år, og i dag kan Steel Products tilbyde en lang række fremstillingsprocesser fra danske og internationale agenturer.

Fra idé til færdigt produkt

Virksomhedens mål er at markedsføre, formidle og fremme salg af specialfremstillede komponenter gennem et tæt samarbejde med kunderne fra ideniveau - over udviklingsfasen - til det færdige produkt, således at komponenterne lever op til nutidens og især fremtidens krav til kvalitet og teknologi.

Kvalitetsløsninger

Sales contact

Jørn Hvidbjerg
Sales


Phone: +45 76 26 12 51
jhv@steelproducts.dk
dk.linkedin.com/in/jhvidbjerg/

jorn hvidbjerg

Kunde cases:

Dybtræk

Rulning

Dybtræk/svejsning/bearbejdning