Call me

Bliv ringet op - hør mere om hvad Steel Products kan gøre for din virksomhed.

Navn(*)
Please let us know your name.

firma

Tlf.nr.(*)
Indtast venligst tlf.nr.

energi

Energi:

Højere styrke med lavere vægt

En stor udfordring blev løst på bedste vis, da vi blev udfordret teknisk af en større europæisk leverandør af varmetekniske løsninger til bygninger. Leverandøren ønskede at mindske vægten på deres chassis til varmepumper, som var fremstillet med traditionelle pladebearbejdning, hvor pladedelene var laserskåret, bukket og svejst op. Samtidig var det vigtigt, at kompressor- og bundpladen fik højere styrke og stivhed, på grund af de mange vibrationer pladerne bliver udsat for.

  

Et Innovation Center forløb med begge firmaers udviklingsafdelinger blev nedsat og indgik i et tæt integreret samarbejde for at løse udfordringerne. Det tætte samarbejde udmøntede sig i flere forskellige forslag, der både tilgodeså kundens ønsker omkring emnet samt de produktionsmæssige udfordringer, der ligger i at fremstille emnet i en arbejdsgang efterfølgende.

Stort tidspres

Ikke nok med at emnet var en udfordring i sig selv, men tidspresset i processen var også stort, da emnet skulle lanceres inden en bestemt dato for at være aktuel til næste års produktprogram. Men også den udfordring blev overvundet, og kun otte uger efter designet var endelig fastlagt, stod værktøjerne til dybtræksprocessen og de første prototyper klar til afsendelse i produktionen.

Kundens første reaktion på prototyperne efter modtagelse, var: ”Thumbs Up - fantastisk godt gået af en prototype".

  

Efter produktionen er påbegyndt, og der er tid til at reflektere over samarbejdet fra begge parter, er der ingen tvivl om hos nogen af de involverede, at det var det tætte integrerede samarbejde mellem de to udviklingsafdelinger, der gjorde det muligt at opnå det flotte resultat med mindre vægt, højere styrke og mere stivhed i emnet på den korte tid, der var til rådighed.

  

At der så også kom en prisreduktion i forhold til den tidligere leverandør, gjorde ikke glæden mindre.

Kunde cases: