Call me

Bliv ringet op - hør mere om hvad Steel Products kan gøre for din virksomhed.

Navn(*)
Please let us know your name.

firma

Tlf.nr.(*)
Indtast venligst tlf.nr.

transport

Automotive

Som både Tier-1 og Tier-2 leverandør til automotive leverer vi indbygningsklare komponenter til kundernes produktionslinjer. Dette omfatter komponenter lavet i plade, enten dybtræk, presning, stans eller rulning.

Eksempler på komponenter og hvor vores innovative løsninger har givet kunderne værdiskabelse er:

Rulning

Med komponenter fremstillet af plade ved brug af processen rulning sørger vi for en stor materialebesparelse i forhold til andre fremstillingsprocesser såsom støbning og smedning. Udover dem direkte omkostningsvirkning som denne materialebesparelse medfører giver det naturligvis også en vægtbesparelse på den færdige komponent og dette er en stor fordel for at kunne overholde nutidens emissionsnormer.

Derudover har komponenter fremstillet ved rulning gode balanceegenskaber, hvilket betyder mindre slid på andre komponenter som monteres i samme indbygningssituation.

Eksempler på automotive komponenter vi fremstiller ved hjælp af rulning er remskiver til kraftoverføring på motorer. Oftest er disse remskiver med poly-v spor. Et andet stort forretningsområde er indkapsling til svingningsdæmpere i form af huse fremstillet ved hjælp af rulning, både med eller uden poly-v spor profil.

Dybtræk og svejsning

Ved at kombinere dybtræk og svejsning fremstiller vi komponenter i komplicerede konstruktioner som finder anvendelse i udstødningssystemer og hjælper med at overholde nutidens emissionsnormer.

Vores komponenter finder også deres anvendelse som tilslutninger mellem forskellige aggregater. I dag er motorrummet mere kompakt og fyldt med komponenter og derfor er der oftest meget krævende krav til forskellige tilslutninger. Her finder vores komponenter i form af rørbøjninger i meget komplicerede former og vinkler lavet som dybtræk halvskaller herefter sammensvejst deres anvendelse. Derudover kan behovet været en tilslutning der omformer en rund tilslutning til en firkantet tilslutning og her er dybtræk halvskaller sammensvejst også en god løsning.

Dybtræk komponenter finder også deres anvendelse som huse til luftstyring i bremsesystemer.

Stans

Ved anvendelse af processen stans, ofte i transfer – eller følgeværktøj løsninger leverer vi forskellige komponenter af plade til forskellige automotive anvendelse. Vores komponenter anvendes til bremsesystemer, motorapplikationer, udstødningssystemer, svingningsdæmpning etc.

Kunde cases:

Dybtræk

Rulning

Dybtræk/svejsning/bearbejdning