Call me

Bliv ringet op - hør mere om hvad Steel Products kan gøre for din virksomhed.

Navn(*)
Please let us know your name.

firma

Tlf.nr.(*)
Indtast venligst tlf.nr.

Innovation Center – få knowhow og innovationskraft


Pladebearbejdning >>

Typisk Innovation Center case:

Fra svejste eller støbte emner til pladebearbejdede emner!
Mange stålemner fremstilles i dag via støbning eller svejsning. En meget stor del af disse emner vil med betydelige fordele kunne fremstilles i bearbejdet plade - eksempelvis gennem dybtræk, presning eller rulning. Mere om Innovation Center case >>

Din partner – også i konstruktionsfasen

Mange af vores kunder inddrager os allerede i designet af emnet. Innovation Center tilbyder viden og erfaring, og kan bidrage med idéer, der ofte fører til forbedringer og besparelser for kunden. Mere om Innovation Center og konstruktion >>

Fra idé til færdigt produkt

Virksomhedens mål er at sælge af specialfremstillede komponenter gennem et tæt samarbejde med kunderne fra ideniveau - over udviklingsfasen - til det færdige produkt, således at komponenterne lever op til nutidens og især fremtidens krav til kvalitet og teknologi.

Konkurrencekraft

innovation centerHer sælger vi emner og konkurrencekraft!

Steel Products betjener en lang række såvel internationale som nationale kunder med rådgivning og stærke produktløsninger.
De løste opgaver spænder meget vidt.

Læs mere om vores produktløsninger >>

Bliver dit emne fremstillet ved støbning eller svejsning – og kan det med fordel erstattes af en koldformningsproces (dybtræk, stansning eller rulning)?
Klik ind på Innovation Center >>

Kunde cases:

Dybtræk

Rulning

Dybtræk/svejsning/bearbejdning